Invitasjon til møte med foresatte til elever i Vg1

8. og 9. september inviterer vi foresatte til Vg1-elever til en orientering om skolen med påfølgende møte med kontaktlærerne.

Tidsplan foresatte Vg1 høst
Dato Klokkeslett Klasser Sted
Tirsdag 08. september kl. 18.00 1MDF og 1MDG Forestillingssalen, Bjergsted
Onsdag 09. september kl. 17.00 1STA Sangsalen, Kongsgård
Onsdag 09. september kl. 17.40 1STB Sangsalen, Kongsgård
Onsdag 09. september kl. 18.20 1STC Sangsalen, Kongsgård
Onsdag 09. september kl. 19.00 1STD Sangsalen, Kongsgård
Onsdag 09. september kl. 19.40 1STE Sangsalen, Kongsgård

Grunnet Corona-situasjonen må vi begrense antall per møte og vi har derfor laget en rullering av møter der oppmøte skjer slik det står i tabellen, så tar kontaktlærerne med foreldre fra sine respektive klasser til nytt rom. Fortrinnsvis 1 foresatt pr elev. På Kongsgård vil møtet med kontaktlærerne fortsette i Riddersalen. Møtet antas å vare ca. 1 time og 15. min for hver klasse.

Senere i høst vil dere bli innkalt til nytt møte for orientering om utdanningsprogram og fagvalg. Da vil dere også få møte elevenes faglærere.

Det er ikke adgang til å parkere i skolegården på Kongsgård. På Bjergsted må vi henvise til parkeringshuset P-arketten.

Hjertelig velkommen!