Siste nytt om Koronasituasjonen

Elev foran hovedtrappa. Foto - Klikk for stort bildeSkolen åpner igjen i uke 20.

I løpet av uke 20 åpner skolen igjen gradvis for elever. Vi er underlagt smittevernregler og har ikke plass til alle elever samtidig. Her finner du en oversikt over hvem som skal på skolen de første dagene, samt en film om smittevernreglene som gjelder. Nærmere informasjon om rom- og tidsplan for ukene fremover kommer så fort de er klare.

Hvem skal på møte på skolen de første tre dagene:

Plan for åpning de tre første dagene
Dag Studiespesialisering Musikk, dans og drama
Mandag 11/5 Vg1
Tirsdag 12/5 Vg1 og Vg3 Vg2
Onsdag 13/5 Vg2 og Vg3 Vg3

Smittevernregler:

Noen timer blir fremdeles gjennomført via nett, nedenfor finner dere informasjonen som ble gitt når skolen var helt stengt:

Studievaner for hjemmeskole

Hvordan installere Teams

Har du behov for å snakke med rådgiver i denne vanskelige tiden vi er inne i, ta kontakt! Rådgiverne er på jobb, selv om de fysisk sitter et annet sted. De kan hjelpe med studieplaner, eller forhold du bekymrer deg over, eller rett og slett bare en prat om "laust og fast". Rådgiverne kan nås på its learning, mail eller på telefon:

Dersom du ikke får tak i din rådgiver, så finnes nå en døgnåpen alarmtelefon for barn og unge. Ring der på tlf 116 111 om du trenger noen å snakke med akutt