Vil du bli en del av Stavanger katedralskole?Er du en lærevillig, pålitelig og engasjert person som ønsker å skaffe deg en allsidig og praktisk utdanning?Da bør du søke lærlingplass hos oss! Vi har lærlingplasser iIT-driftsfagetService- og administrasjonsfagetErnæringskokkfaget Publisert 21.01.2021 17.15 Sist endret 01.04.2025 12.15 IT-driftsfagetArbeidsoppgaverBrukerstøtte og veiledning til skolens elever og ansatte Oppsett og drift av klientutstyr herunder ansattes PCer og applikasjoner Drift og vedlikehold av skolens datanettverk Drift og vedlikehold av skolens informasjonssystemer Utstyrsbestilling KvalifikasjonerFullført og bestått Vg1 Informasjonsteknologi og medieproduksjon og Vg2 Informasjonsteknologi God muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk (minimum nivå B1) Gode digitale ferdigheter Personlige egenskaperLærevillig og faglig interessert Pliktoppfyllende og lojal Gode samarbeidsevner Serviceinnstilt God ordenssans Service- og administrasjonsfagetArbeidsoppgaverYte service til elever, ansatte og besøkende Betjening av sentralbord og resepsjon Ulike oppgaver innen elevadministrasjon, personaladministrasjon, regnskap, budsjett og innkjøp Registrering av opplysninger i digitale fagsystem Planlegging og gjennomføring av møter og kurs Forefallende kontoradministrative oppgaver KvalifikasjonerFullført og bestått Vg1 Salg, service og reiseliv og Vg2 Service, sikkerhet og administrasjon God muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk (minimum nivå B1) Gode digitale ferdigheter Personlige egenskaperLærevillig og faglig interessert Pliktoppfyllende og lojal Gode samarbeidsevner Serviceinnstilt God ordenssans ErnæringskokkfagetArbeidsoppgaverVarierte oppgaver innen ernæringskokkfaget i skolens kantineTilbereding av varierte og næringsrike måltiderPlanlegging av menyer tilpasset sesong, livsstil og kultur- og behovTilbereding av måltider for spesialkostMengde- pris- og næringsberegning av oppskrifterLærling må påberegne å være utplassert i annen bedrifter i perioder, for at alle målene i læreplanen skal kunne oppfylles.KvalifikasjonerFullført og bestått Vg1 Restaurant og matfag og Vg2 Kokk- og servitørfagGod muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk (minimum nivå B1)Personlige egenskaperLærevillig og faglig interessertPliktoppfyllende og lojalGode samarbeidsevnerServiceinnstiltGod ordenssans Vi tilbyrGod læringsarena med høy fagkompetanseTrivelige kollegaer i et godt og inkluderende arbeidsmiljøVeiledning og oppfølging i læretiden av kvalifisert faglig lederLønns- og arbeidsvilkår fastsatt i lov og avtaleverkFagopplæringen er en yrkesutdanning som fører frem til fagbrev etter to års læretid. Opplæringen følger godkjent opplæringsplan innen lærefaget. Personlig egnethet vektlegges. Politiattest må framlegges før tiltredelse. Søkere med ungdomsrett vil bli prioritert.