Gongong for avgangskullet

person slår på gonggong - Klikk for stort bildeRektor slår på gongongen og setter punktum for skoleåretIkke mindre enn tre avslutningsseremonier for årets avgangselever. Rektor satte et verdig punktum for 13 års skolegang med å slå på gongongen.  Det ble tale fra rektor, utdeling av diplom og penn, samt to flotte musikalske innslag for årets russekull. Stipend for beste resultater ble utdelt og elevene ble takket for innsatsen og ønsket lykke til videre.

elev på scenen - Klikk for stort bildeNydelig musikkinnslag ved Emma Berge Sangolt Koronarestriksjoner gjorde at avslutningen ble delt i tre puljer, og dessverre fikk ikke foresatte anledning til å se sine unge lovende motta gratulasjoner, lykkeønsker og diplom. Det ble likevel tre verdige avslutninger, med flotte musikalske innslag fra elevene.  elev synger på scenen - Klikk for stort bildeFengende musikkinnslag med Aurora Løvoll med band og kor.  

Emma Berge Sangolt fra 3MDF åpnet med nydelig sang før rektor holdt sin tale til klassene. Aurora Løvoll med band og kor avsluttet med et fengende stykke. 

I første seremonirunde deltok Malene Apalset Vassbø fra 3STC og hun fikk stipend fra Klosters legat for avgangskullets beste resultat. Vi gratulerer.  to personer på scenen - Klikk for stort bildeMalene Apalset Vassbø fikk stipend for beste resultat. 

Etter gongongen var det tid for fotografering i nydelig vær. Klassebildene kan dere se i karusellen nederst.elev kastes på havet - Klikk for stort bildeDramaelevene fra 3MDG kastet Frikk på sjøen.

Klassebilder av årets avgangskull