Tur til Horve i strålende sol for årets vg1-elever

Strålende solskinn på Horve ved skolestartÅrets bli-kjent-tur for Vg1-elevene foregikk i strålende solskinn torsdag 18. august.  

Dagen startet med at hver klasse presenterte seg for de andre klassene. Her var det mange kreative innslag laget på kort varsel. Sang, dans, rim, slagord, rytme og bevegelse ble tatt i bruk. Etter en grundig og krevende vurdering fra juryens side, var det klasse 1MDG som til slutt stakk av med seieren for beste innslag.  Kanopadling dagens mest populære aktivitet? 

Fotball- og volleyballturneringer pågikk nesten hele dagen, med ulike klasser i aksjon etter tur. Innsatsen til alle klassene var upåklagelig - ja, faktisk imponerende - i begge turneringene. Til slutt ble det spilt finale i fotball mellom 1STD og 1STE, og i volleyball mellom 1STD og 1STA. Til tross for at de klarte å komme seg til finalen i begge turneringene, ble det ingen førsteplass på 1STD. Vinnerne ble altså 1STE i fotball og 1STA i volleyball. Dessverre var det ikke nok tid til at vinnerlagene fikk spille mot lærerlaget, så det ble utsatt på ubestemt tid.  Flere lag knivet om å være best i volleyball

Mellom slagene er det godt å finne en sted å slå seg ned Det var også mange elever som deltok på andre aktiviteter. Noen spilte frisbeegolf, mens andre gikk tur. Kanopadling var svært populært, og det var stor aktivitet på vannet gjennom hele dagen. Temperaturen ble etter hvert såpass høy at mange også lot seg friste til å bade.  

Grillene ble fyrt opp til lunsj, og både lærere og elever benyttet anledningen til å grille pølser, burgere og andre godsaker. Stemningen var god, og de fleste elevene svarte at de hadde blitt kjent med noen nye i løpet av dagen. Det så også ut til at lærerne, rådgiverne og rektor koste seg på tur i godværet.