Musikk, dans og drama i Bjergsted

Musikk, dans og drama er for deg som har stor interesse for utøvende fag, og som ønsker å la et av disse fagene bli en del av din studiekompetanse.

Et unikt og kreativt miljø!

Musikk, dans og drama (MDD) i det moderne bygget vårt ved sjøen i Bjergsted gir deg opplæring med høy faglig og kunstnerisk kvalitet av engasjerte lærere. Gjennom årene hos oss får du mulighet til å utvikle deg og dine talenter i et trygt, positivt og kreativt miljø. Her blir alle tatt imot med åpne armer fra første skoledag, og inkludert i MDD-familien på Bjergsted. Her kan du lese intervju med tidligere elever om hva som gjorde deres skoledager hos oss til et minne for livet. 

Hele byen er vår scene! Hvert år har musikkelevene rockekonsert på Folken, kammerkonsert og egen konsert på Maijazzfestivalen, dramaelevene deltar på DUS-festival på Rogaland Teater, og dans får jevnlig danseoppdrag og har blant annet opptrådt med Alexander Rybak, Lisa Børud m.m. Årets høydepunkt på MDD er Musikalen som avgangselevene setter opp i vårt egen forestillingssal og MDD sin nyttårsforestilling i nydelige St. Petrikirken.

Generell studiekompetanse

Samtidig som du får opplæring innen musikk, dans og drama, får du også kvalitetsopplæring innen fellesfag som matte, norsk og fremmedspråk, med flere. Generell studiekompetanse hos oss gjør deg godt rustet for videre studier på universitet eller høyskole. 

Som en del av søknaden, kan du få tilleggspoeng på grunnlag av ferdighetsprøve eller dokumenterte ferdigheter. 

Les mer om Musikk, dans og drama her

For mer informasjon og spørsmål om skolen og våre tilbud, ta kontakt med rådgiveren vår i Bjergsted, Kristin Hvidsten.