Musikk, dans og drama i Bjergsted

Musikk, dans og drama er for deg som har stor interesse for utøvende fag, og som ønsker å la et av disse fagene bli en del av din studiekompetanse.

Musikk, dans og drama i det moderne bygget vårt i Bjergsted gir deg opplæring med høy faglig og kunstnerisk kvalitet av engasjerte lærere. Gjennom årene hos oss får du mulighet til å utvikle deg og dine talenter innen flere ulike samarbeidsprosjekter, workshops og masterclasses, i tillegg til skolens egne forestillinger og konserter - på både skolens egne og eksterne scener. 

Skolen har utstrakt samarbeid med kulturinstitusjoner i Bjergsted kulturpark, byen og regionen. I tillegg til fellesfagene, får du opplæring innen din disiplin gjennom både teori og praksis. Som en del av søknaden, kan du få tilleggspoeng på grunnlag av ferdighetsprøve eller dokumenterte ferdigheter. skuespiller - Klikk for stort bildeMarianne Holter i "Nerdene". Stig Håvard Dirdal

 Når elever blir bedt om å beskrive hva det er som gjør Bjergsted unikt, velger de aller fleste å trekke frem det gode skolemiljøet. Her kan du lese intervju med tidligere elever som Johan Sebastian Hernandez Rasmussen, Marianne Holter og Rikke Kleppa om hva som gjorde deres skoledager hos oss til et minne for livet. 

Les mer om Musikk, dans og drama her

For mer informasjon og spørsmål om skolen og våre tilbud, ta kontakt med rådgiveren vår i Bjergsted, Kristin Hvidsten.

Til toppen