Intervju med tidligere elever
Elev bruker måleinstrument

På Kongsgård fikk Eirik vite hva han skulle bruke sin ubendige nysgjerrighet til.

Portrettfoto av Anna S. Kvam

Hun vil bli stortingsrepresentant. Da passer det bra at kommunikasjon og kultur var yndlingsfaget på Kongsgård.

Portrettfoto av Johan Sebastian Hernandez Rasmussen

Guttene som har gått på katedralskolens danselinje, kan telles på én finger. Navnet er Johan Sebastian.

Foto: Elev spiller trompet

Fire år gammel fikk hun sin første trompet. Nå blåser hun i Symfoniorkesteret.

skuespiller

Etter at Marianne Holter fikk sitt gjennombrudd, ble Aslak Sira Myhre slått. Muligens ikke bare av undring.

elev utenfor skolen

På videregående fikk Håkon sans for tall. Orsak, tal.

to elever

Helene og Oda satset i Bjergsted. Nå går, tripper og hopper de på Balletthøgskolen.

De gikk sammen på dramalinjen i Bjergsted. Etterpå valgte de hver sin vei.

Før orket de ikke klassisk musikk. Nå er de bratsjister i Symfoniorkesteret.

Utenpå ser han ut som en høyremann. Men innenfor den blå blazeren banker et Venstre-hjerte.

Mímir Kristjánsson

Iført hvit frakk fra kjemilabben på Stavanger katedralskole ble Mímir Kristjánsson kastet på glattcelle i Bergen.

Etter noen dager på Kongsgård følte denne karen at han kunne alt, og oppførte seg deretter.