Skolebyggene er stengt for ordinær undervisning

Kongård fra Breiavannet. Foto

Avgangselever på Katedralskolen:

Greit nok at skriftlig eksamen avlyses,
nå håper de at muntlig blir gjennomført

Denne våren går de glipp av klamme hender, hete hoder og hardt tiltrengte toalett-turer.

Kongsgård-kulturen før og nå. Mímir Kristjánsson, Emilie Solheim og Mie Hidle diskuterer.

Vi har ledig 55% stilling i Rettslære fra august 2020.

Søknadsfrist 5.april

Siden skolen er stengt og det er iverksatt strenge tiltak for å hindre smitte, er det foreløpig uavklart om, og eventuelt hvordan, ferdighetsprøvene vil bli gjennomført.

Alle dette angår, vil få tydelig beskjed når vi vet mer.

Koronakrisen tvinger Katedralskolens lærere til å lære. Nå handler det om digitale verktøy. Se og hør lærerne Anke Olsen, Kjersti Vik og Asbjørn Aarflot i en selvransakende samtale.

Lese. Gå tur. Spille. Kjede seg. Hør Karin, Vebjørn og Runar fortelle om den virusfaste hverdagen på Katedralskolen.

-Jeg er fornøyd. En plass blant de ti beste håpet jeg på, og det gikk akkurat, sier Viljar Andersen Gjerstad i 2STC.

Lyst på jobb hos oss til høsten? Sjekk oversikten. Søknadsfrist 15.mars.

Skolebygningene er stengt for undervisning. Undervisningen fortsetter og følger normal timeplan hjemmefra. Informasjon og undervisning skjer via It's Learning. Faglærerne skal gi informasjon der. Ta kontakt med kontaktlæreren din dersom du lurer på noe angående fjernundervisningen.

Studievaner for hjemmeskole

Hvordan installere Teams

Siril og Aleksander skal bryne seg på noen av landets skarpeste tyskelever.

Herrlich! Hervorragend! Tyskelever på Stavanger katedralskole smøg seg forleden inn i landsfinalen i en stor språkkonkurranse, der de to Vg2-elevene på Kongsgård, Siril Foss og Aleksander Østensen, skal kjempe for vår ære.