Aktuelt

Årets bli-kjent-tur for Vg1-elevene foregikk i strålende solskinn torsdag 18. august.

Som elev hos oss må du bruke et system som heter VIS. Du kan godt sette deg litt inn i dette allerede før første skoledag.

Fylkestinget har vedtatt at alle elever som går på offentlige videregående skoler i Rogaland fylkeskommune (RFK), skal bruke bærbar datamaskin i læringsarbeidet sitt.

Dansere

Endelig er det tilbake til normalen for avgangselevene! Etter to år med klassevis avslutning i Sangsalen, uten foreldre, kun med rektor, trinnleder og kontaktlærer, var alle invitert til stemningsfull avslutning i Kuppelhallen tirdag 21. juni.

Kunngjøring av standpunktkarakterer for Vg3 er mandag 13. juni og kunngjøring av standpunktkarakterer og halvårsvurdering for Vg2 og Vg1 er mandag 20. juni. Det er ikke klagerett på karakterer gitt som halvårsvurdering (2. termin).

Du har kanskje hørt et rykte. Du har kanskje eldre søsken eller venner som gikk på katedralskolen før pandemien. Kanskje er du Vg3-elev og begynner å merke en viss forventing fra lærerne.

Endelig kan vi markere skoleårets slutt slik tradisjonen har vært siden tidenes morgen (nesten).

Kjenner du ikke igjen personen til høyre på bildet? Da har du sannsynligvis ikke hatt tysk i år!

Visste du at det finnes et OL i filosofi? Det arrangeres en gang i året, i et nytt land hver gang. I slutten av mai i år arrangeres det i Portugal, og Sigve Wiedswang fra 3STA representerer Norge!

Tuva Kjølleberg Mørk i 3STD representerer Stavanger jatedralskole i årets finale i forskningskonkurransen Unge Forskere, med oppgaven En skole for "alle".