Aktuelt

Da Nada flyktet fra krigen til Norge, var et papir hennes viktigste bagasje. Det har barnebarnet Ella i 1STB lært mye av.

Det er et tilfelle bekreftet koronasmitte ved skolen. Det følges opp av rektor og smittevernkontoret i Stavanger. Nærkontakter har blitt kontaktet direkte av smittevernkontoret.

-Det har vært et privilegium å jobbe på Kongsgård. Stor frihet har gitt mange gode resultater, sier Einar Biørn-Hansen. Her i samtale med Magnus Sandsmark.

I årenes løp er elevene på Katedralskolen blitt høfligere, synes han. Flinkere også?

I mange år ga det russeknute å heise vesten til Einar Biørn-Hansen opp i flaggstanga. Den har fått luftet seg godt, opplyser innehaveren av plagget i elgskinn fra Finnskogen, det er arvegods fra faren.

Men nå pakker lektor Einar Biørn-Hansen sammen både den hvite laboratoriefrakken og selve varemerket, skinnvesten, for å rusle ut skoleporten som pensjonist.

Gubber i gullrammer har fått selskap av katedralskolens første kvinnelige rektor.

En elev på Kongsgård har søndag 9. mai testet positivt for Covid-19.

For en tekst med 22. juli som tema ble Sara i 3STB belønnet med 15.000 kroner.

Pass deg for Tuva og Tale! De vil røske deg i sjelen.

En oppfordring fra norsklærer Åse Kristin gjorde Sofie 15.000 kroner rikere.

Aleksander og Lars Magnus vann begge premiane i den årvisse konkurransen til Garborgsenteret.

Elever jubler

I ettermiddag kunne man høre et jubelbrøl fra Lille Marius. Det skyldtes at dette klasserommet rommet årets vinnerlag i kodeknekkerkonkurransen til Vitenfabrikken og Jærmuseet. Premien, foruten heder og ære er en sjekk på 20 000 kr.