Aktuelt

Katedralskolens Viljar Andersen Gjerstad er et av de lyseste mattehodene på videregående her i landet.

Siril og Aleksander skal bryne seg på noen av landets skarpeste tyskelever.

Herlich! Hervorragend! Tyskelever på Stavanger katedralskole smøg seg forleden inn i landsfinalen i en  stor språkkonkurranse, der de to vg2-elevene på Kongsgård, Siril Foss og Aleksander Østensen, skal kjempe for vår ære.

Portrettbilder av elever

Nylig skrev vi at 10 av 12 skuespillere i "Skjerp deg!!!" går i Bjergsted. I en dampende fersk forestilling er dominansen enda frekkere.

"Lauras lepper" heter stykket med premiere på Rogaland Teater 14. februar. Av de syv skuespillerne har seks sin daglige gange i Stavanger katedralskole Bjergsted. Folk som er stive i matte, og ikke bare i skuldrene, skjønner at det er en ganske stor prosentandel.

"Skjerp deg!!", heter stykket. Ungdommene på scenen gjør det i ett kjør.

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk søknadsfristen 2. mars

Ved skolen er det ledig 100 % fast stilling som avdelingsleder for språk og samfunnsfag. Tiltredelse 01.06.20, eller etter nærmere avtale.

Søknadsfrist 16.02.2020

Disse elevene er klar til å konkurrere i tysk, fremmedspråket de har valgt i Vg3.

Den ene fra Kongsgård, den andre fra Bjergsted. Begge er i finalen i Ungdommens musikkmesterskap.

På Katedralskolen var sang hovedinstrumentet. Nå er hun virtuos på klassisk gitar.