Aktuelt

Digitaliseringen av åpent hus i 2021 åpnet for digital åpning av to markante bygg i Stavangers bybilde.

Også i år setter koronasituasjonen en stopper for en viktig dag, nemlig åpent hus. Tirsdag 25. januar gjentar vi fjorårets suksess og inviterer inn via direktesendinger fra studio på Stavanger katedralskole, Kongsgård.

Beina på rødruss. Illustrasjon

Rogaland fylkeskommune inviterer til digitalt informasjonsmøte om russetiden 18. januar kl. 18:00-19:30.

Stavanger katedralskole vil etter anbefaling fra regjeringen gjennomføre testing av elever og ansatte for Covid-19 ved skolestart på nyåret.

Lærer underviser på tavlen

Hva består universet av? Stort sett vet vi ikke! Fysikklektor Andreas Henriksson startet torsdag opp med frivillig undervisning i kosmologi for fysikkelevene på Kongsgård. Tema for første samling var mørk materie.

Årets undersøkelse gjennomføres på skolen i perioden 01.10 – 20.12.2021. Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Det er lovpålagt å gjennomføre undersøkelsen på Vg1, men i Rogaland gjennomføres undersøkelsen på alle trinn hvert år.

tavle med tekst

Etter høstferien er fraværsreglene tilbake til normalen som var før korona.

Tilbake til normalen i skoler og barnehager

Midttimen torsdag 9. september markerte starten på de månedlige språkkaféene ved Stavanger katedralskole. Det ble en suksess, og en stor gruppe elever fra alle tre trinnene møtte opp. Elevene spilte språkspillet New Amigos og spiste twist, og i tillegg fikk de buttons med forskjellige ord og uttrykk på det språket de ønsket.

Vedlagt finner du informasjon om gult nivå ved Vg1 MDD. Tiltaket gjelder til og med torsdag 7. oktober.

91.9 % av skolens elever avla sin stemme i årets skolevalg. Vinneren fikk hele 30.6 % av elevenes stemmer.