For en tekst med 22. juli som tema ble Sara i 3STB belønnet med 15.000 kroner.

Pass deg for Tuva og Tale! De vil røske deg i sjelen.

En oppfordring fra norsklærer Åse Kristin gjorde Sofie 15.000 kroner rikere.

Aleksander og Lars Magnus vann begge premiane i den årvisse konkurransen til Garborgsenteret.

Elever jubler

I ettermiddag kunne man høre et jubelbrøl fra Lille Marius. Det skyldtes at dette klasserommet rommet årets vinnerlag i kodeknekkerkonkurransen til Vitenfabrikken og Jærmuseet. Premien, foruten heder og ære er en sjekk på 20 000 kr.

Da han begynte å skrive "Du er så lys", gjorde Tore Renberg noe han ikke turde å si til forlagsredaktøren.

Den eneste overlevende fra vanndemien i akvariet i biologirommet har trukket sitt siste sup.

Logo abelkonkurranse

Viljar har ikke bare et godt fysikkhode. Han er også i blant landets skarpeste elever i matte. I dag arrangeres finalen i Abelkonkurransen og Viljar er en av deltakerene.

Stavanger katedralskole er stolt av å kunne presentere musikalen Our House av Tim Firth og med originalmusikk av bandet Madness!

Når mange gjør noe smått, blir det noe stort. NM i klima er i gang.