Aktuelt

Etter over halve livet i Norge, trodde ikke Vg3-elev Kim Hinz at han skulle ha en sjanse til å vinne International Language Competition. Han hadde ikke engang tenkt å melde seg på!

Stavanger katedralskole sendte i år elever videre til semifinalene i alle språkfagene, og to av språkene går videre til nasjonal finale i april!

Elevene i Bjergsted og Kongsgård har latt seg begeistre av den amerikanske Fulbright-foreleseren Dan Peters, også kalt Dan the Man her på skolen.

Håvard Hansteen Nakling i Vg3 er gått videre til finalen i fysikkolympiaden og reiser til Oslo i slutten av mars!

De siste to ukene før vinterferien har to franske lærerstudenter gjestet Stavanger katedralskole.

Tidlig i februar reiste fire spente elever og en like spent lærer fra Stavanger Katedralskole til Spania, som en nystartet utveksling mellom Stavanger katedralskole og skoler i regionen Castilla y León.

Stavanger katedralskole og Vg3-elevene på Musikk, dans og drama har i kveld premiere på årets musikal: Chicago! En musikal fylt av mord, begjær, ego og falskhet. Og: Du kan fremdeles sikre deg billetter!

Digitaliseringen av åpent hus i 2021 åpnet for digital åpning av to markante bygg i Stavangers bybilde.

Også i år setter koronasituasjonen en stopper for en viktig dag, nemlig åpent hus. Tirsdag 25. januar gjentar vi fjorårets suksess og inviterer inn via direktesendinger fra studio på Stavanger katedralskole, Kongsgård.

Beina på rødruss. Illustrasjon

Rogaland fylkeskommune inviterer til digitalt informasjonsmøte om russetiden 18. januar kl. 18:00-19:30.