Aktuelt

Vi har ledig 1 vikariat i ca 64% fom 01.08.20 tom 31.07.21 innen programfag på drama. De aktuelle fagene vil være Teater i Perspektiv1, Teater i perspektiv 2 og Teater og bevegelse1.

**

Vi har ledig 1 vikariat i ca 100% fom 01.08.20 tom 24.02.21 innen programfag på drama. De aktuelle fagene vil være Teaterproduksjon 1, Teaterproduksjon fordypning1, Drama og Samfunn, Bevegelse, individuell oppfølging Vg2 drama og kontaktlærerfunksjon på Vg2 drama.

Søknadsfrist for begge stillingen: 26.04.2020 - Søknad sendes elektronisk

Velkommen til Stavanger katedralskole!

Siden skolen er stengt og det er iverksatt strenge tiltak for å hindre smitte, er det foreløpig uavklart om, og eventuelt hvordan, ferdighetsprøvene vil bli gjennomført.

Alle dette angår, vil få tydelig beskjed når vi vet mer.

Koronakrisen tvinger Katedralskolens lærere til å lære. Nå handler det om digitale verktøy. Se og hør lærerne Anke Olsen, Kjersti Vik og Asbjørn Aarflot i en selvransakende samtale.

Lese. Gå tur. Spille. Kjede seg. Hør Karin, Vebjørn og Runar fortelle om den virusfaste hverdagen på Katedralskolen.

-Jeg er fornøyd. En plass blant de ti beste håpet jeg på, og det gikk akkurat, sier Viljar Andersen Gjerstad i 2STC.

Lyst på jobb hos oss til høsten? Sjekk oversikten. Søknadsfrist 15.mars.

Elev foran hovedtrappa. Foto

Skolen åpner igjen i uke 20.

I løpet av uke 20 åpner skolen igjen gradvis for elever. Vi er underlagt smittevernregler og har ikke plass til alle elever samtidig. Her finner du en oversikt over hvem som skal på skolen de første dagene, samt en film om smittevernreglene som gjelder. Nærmere informasjon om rom- og tidsplan for ukene fremover kommer så fort de er klare.

Hvem skal på møte på skolen de første tre dagene:

Plan for åpning de tre første dagene
Dag Studiespesialisering Musikk, dans og drama
Mandag 11/5 Vg1
Tirsdag 12/5 Vg1 og Vg3 Vg2
Onsdag 13/5 Vg2 og Vg3 Vg3

Smittevernregler:

Siril og Aleksander skal bryne seg på noen av landets skarpeste tyskelever.

Herrlich! Hervorragend! Tyskelever på Stavanger katedralskole smøg seg forleden inn i landsfinalen i en stor språkkonkurranse, der de to Vg2-elevene på Kongsgård, Siril Foss og Aleksander Østensen, skal kjempe for vår ære.

Portrettbilder av elever

Nylig skrev vi at 10 av 12 skuespillere i "Skjerp deg!!!" går i Bjergsted. I en dampende fersk forestilling er dominansen enda frekkere.

"Lauras lepper" heter stykket med premiere på Rogaland Teater 14. februar. Av de syv skuespillerne har seks sin daglige gange i Stavanger katedralskole Bjergsted. Folk som er stive i matte, og ikke bare i skuldrene, skjønner at det er en ganske stor prosentandel.

"Skjerp deg!!", heter stykket. Ungdommene på scenen gjør det i ett kjør.