Aktuelt

Sykepleier. Trompetist. Jurist. Sosionom. Sanger. Matematiker. Folk som gikk på musikk, dans eller drama, velger ymse yrkesveier.

Oda og Helene er fortsatt bestevenninner, men i yrkeslivet har de skilt lag.

Vi søker lærlinger i renholdsfag, IKT-service og kontor- og administrasjon.

La onkel Anton slippe tøflene i år. Sats på te som gjør livet lysere for både ham og ungdommer i Battir.

Torsdag morgen 5.12 vil alle vg3 elever få tilbud om gratis vaksine mot meningokokk på skolen.

Hvem kan motstå to kjekke karer som lokker med pepperkaker? Det kunne heldigvis ikke Evelyn.

Jobb for andre enn deg selv. Katedralskolens elever viser igjen solidaritet med palestinere.

De mangler trygghet, demokrati og framtidstro. Derfor skal Katedralskolen bistå innbyggerne i en palestinsk landsby.

Nytt design og ny navigasjon for nettsidene våre! Stavanger katedralskole er først ute med å lansere nye nettsider av de videregående skolene i fylket.

Det var i Idun hun fikk sitt store gjennombrudd. Nå er Marianne Holter tilbake og iscenesetter et stykke til å le og grine av.