Aktuelt

Ingen i vår familie får det til, så hvorfor skulle jeg være annerledes? Sånn tenker mange om matte. To elever og en lærer gir råd til dem som synes tall er tull.

Eivor tok Greta til forskerfinale.

Fire lyse jentehoder fra Katedralskolen har nådd toppen i konkurransen Unge forskere.

De fire jentene er i finalen i konkurransens humanistiske klasse, der Katedralskolen har breiet seg godt gjennom årene, med en drøss finalister og en del seire. Nå er det Tonje Aurdal Åsheim, Greta Friederike Schimanski, Eivor Strømme Wersland og Jenny Cecilie Helgeland Lund som stikker sine lyse hoder opp og fram.

Kongård fra Breiavannet. Foto

Avgangselever på Katedralskolen:

Greit nok at skriftlig eksamen avlyses,
nå håper de at muntlig blir gjennomført

Denne våren går de glipp av klamme hender, hete hoder og hardt tiltrengte toalett-turer.

Kongsgård-kulturen før og nå. Mímir Kristjánsson, Emilie Solheim og Mie Hidle diskuterer.

Vi har ledig 1 vikariat i ca 64% fom 01.08.20 tom 31.07.21 innen programfag på drama. De aktuelle fagene vil være Teater i Perspektiv1, Teater i perspektiv 2 og Teater og bevegelse1.

**

Vi har ledig 1 vikariat i ca 100% fom 01.08.20 tom 24.02.21 innen programfag på drama. De aktuelle fagene vil være Teaterproduksjon 1, Teaterproduksjon fordypning1, Drama og Samfunn, Bevegelse, individuell oppfølging Vg2 drama og kontaktlærerfunksjon på Vg2 drama.

Søknadsfrist for begge stillingen: 26.04.2020 - Søknad sendes elektronisk

Velkommen til Stavanger katedralskole!

Siden skolen er stengt og det er iverksatt strenge tiltak for å hindre smitte, er det foreløpig uavklart om, og eventuelt hvordan, ferdighetsprøvene vil bli gjennomført.

Alle dette angår, vil få tydelig beskjed når vi vet mer.

Koronakrisen tvinger Katedralskolens lærere til å lære. Nå handler det om digitale verktøy. Se og hør lærerne Anke Olsen, Kjersti Vik og Asbjørn Aarflot i en selvransakende samtale.

Lese. Gå tur. Spille. Kjede seg. Hør Karin, Vebjørn og Runar fortelle om den virusfaste hverdagen på Katedralskolen.

-Jeg er fornøyd. En plass blant de ti beste håpet jeg på, og det gikk akkurat, sier Viljar Andersen Gjerstad i 2STC.

Lyst på jobb hos oss til høsten? Sjekk oversikten. Søknadsfrist 15.mars.