Når tiendeklassingene ikke kan komme til oss, kommer vi til dem. På nettet.

Etter et annerledes år, vil vi med dette ønske deg og dine en riktig god jul, en fin ferie og alt det beste for det nye året.

Jente holder objektssamlingen sin

En vakker sommerdag satt øyenstikkeren i ei gran. Nå står den på nål i en praktfull objektsamling på Kongsgård.

Gallaplast eller edelgran? På kjemien går det i glass og metall.

Huden hennes er ikke blek. Det har Mona Yasin Mirre fått svi for.

Emilie Lerang Rosnes er streng rektor i musikalen, og her  lærer hun produsent Ådne Sæverud ei lekse.

Folk er sugne på kultur. På tre timer ble premieren på "Our House" utsolgt.
Ådne Sæverud sprudler. Det er normaltilstanden hans, men nå sprudler han på sjampis-nivå. Årsak: Mannen er produsent for "Our House", musikalen årets avgangselever skal vise.

Alexandra Gjerpen ser inn i kamera i mørkt rom

Snakk om sjølvmordstankar - det kan redde liv! I desember startar ein ny folkeopplysingskampanje der målet er å førebyggje sjølvmord.

Akvariebestyrerne, her ved to av dem, Kaja Othelie Rossavik Johannessen (t.v.) og Clara Wohlrab fôrer Åsmund og hans lille harem daglig.

Fyren var ensom etter at alle vennene døde. Nå har Clara og Kaja skaffet ham oppmuntrende dameselskap. Denne historien inneholder både massedød og sex, så den passer dårlig for mindreårige. Muligens bør vg1-elever styre unna.

By Rama, CC BY-SA 2.0 fr, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=11276471

Etter 30. november kan du som går i Vg1 ikke lenger benytte PC-ordningen. Du kan ikke kjøpe på ordningen neste år.

Torsdag 10. desember får alle Vg1-elever tilbud om gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse.