Aktuelt

Det var i Idun hun fikk sitt store gjennombrudd. Nå er Marianne Holter tilbake og iscenesetter et stykke til å le og grine av.

Nytt design og ny navigasjon for nettsidene våre! Stavanger katedralskole er først ute med å lansere nye nettsider av de videregående skolene i fylket.

Rogaland fylkeskommune v/fylkesordfører og fylkesvaraordfører inviterer til foreldre-/foresattemøte om russetiden.

Onsdag 4. desember kl. 19.00-20.30, Gand videregående skole.

Med lyse krøller og uskyldsblått blikk kunne han godt ha spilt engel. Men Runar agerer fyren som skal drepes.

Bekymra? Deppa? Kribler det i kroppen? Snakk med helsesykepleier Oddbjørg.

Byparken, rett foran Kongsgårds administrasjonsbygg, svermet katedralskoleelevene som bier. Den tiltrekkende nektaren var NRK-opptaket til programmet "Ord vi deler" i anledning Bokåret 2019, der Tore Renberg ble intervjuet.

Noen slenger stygge kommentarer om hudfargen og religionen hans. Men nordmenn flest er utrolig snille, mener Fahad.

Hun jobbet i Tine, han i Total. Så greide de ikke å stå imot en gammel lyst.

I årevis fulgte han med på hva hun drev med. Så sendte naturfagkjendisen en epost til Grethe Mahan.

Det haster med å legge ned oljeindustrien, mente elevene. Vi kan løse problemene, sa oljemannen.