Elever jubler

I ettermiddag kunne man høre et jubelbrøl fra Lille Marius. Det skyldtes at dette klasserommet rommet årets vinnerlag i kodeknekkerkonkurransen til Vitenfabrikken og Jærmuseet. Premien, foruten heder og ære er en sjekk på 20 000 kr.

Da han begynte å skrive "Du er så lys", gjorde Tore Renberg noe han ikke turde å si til forlagsredaktøren.

Den eneste overlevende fra vanndemien i akvariet i biologirommet har trukket sitt siste sup.

Logo abelkonkurranse

Viljar har ikke bare et godt fysikkhode. Han er også i blant landets skarpeste elever i matte. I dag arrangeres finalen i Abelkonkurransen og Viljar er en av deltakerene.

Stavanger katedralskole er stolt av å kunne presentere musikalen Our House av Tim Firth og med originalmusikk av bandet Madness!

Når mange gjør noe smått, blir det noe stort. NM i klima er i gang.

Hurra! Sverddrageren som overlevde vanndemien i akvariet på biologirommet, svømmer rundt med sin nyfødte sønn Miguel.

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk å søke innen 1. mars

Hele fem elever fra Katedralskolen går videre til andre runde i Fysikkolympiaden. Viljar Andersen Gjerstad scoret fullt hus i første runde, en prestasjon kun to andre fysikkelever greide.

Når tiendeklassingene ikke kan komme til oss, kommer vi til dem. På nettet.