Aktuelt

Den ene fra Kongsgård, den andre fra Bjergsted. Begge er i finalen i Ungdommens musikkmesterskap.

På Katedralskolen var sang hovedinstrumentet. Nå er hun virtuos på klassisk gitar.

Sykepleier. Trompetist. Jurist. Sosionom. Sanger. Matematiker. Folk som gikk på musikk, dans eller drama, velger ymse yrkesveier.

Oda og Helene er fortsatt bestevenninner, men i yrkeslivet har de skilt lag.

Vi har følgende ledige stillinger, med søknadsfrist 12.01.2020:

La onkel Anton slippe tøflene i år. Sats på te som gjør livet lysere for både ham og ungdommer i Battir.

Torsdag morgen 5.12 vil alle vg3 elever få tilbud om gratis vaksine mot meningokokk på skolen.

Hvem kan motstå to kjekke karer som lokker med pepperkaker? Det kunne heldigvis ikke Evelyn.

Jobb for andre enn deg selv. Katedralskolens elever viser igjen solidaritet med palestinere.

De mangler trygghet, demokrati og framtidstro. Derfor skal Katedralskolen bistå innbyggerne i en palestinsk landsby.