person slår på gonggong

Ikke mindre enn tre avslutningsseremonier for årets avgangselever. Rektor satte et verdig punktum for 13 års skolegang med å slå på gongongen.  Det ble tale fra rektor, utdeling av diplom og penn, samt to flotte musikalske innslag for årets russekull. Stipend for beste resultater ble utdelt og elevene ble takket for innsatsen og ønsket lykke til videre.

Da Nada flyktet fra krigen til Norge, var et papir hennes viktigste bagasje. Det har barnebarnet Ella i 1STB lært mye av.

Det er et tilfelle bekreftet koronasmitte ved skolen. Det følges opp av rektor og smittevernkontoret i Stavanger. Nærkontakter har blitt kontaktet direkte av smittevernkontoret.

-Det har vært et privilegium å jobbe på Kongsgård. Stor frihet har gitt mange gode resultater, sier Einar Biørn-Hansen. Her i samtale med Magnus Sandsmark.

I årenes løp er elevene på Katedralskolen blitt høfligere, synes han. Flinkere også?

I mange år ga det russeknute å heise vesten til Einar Biørn-Hansen opp i flaggstanga. Den har fått luftet seg godt, opplyser innehaveren av plagget i elgskinn fra Finnskogen, det er arvegods fra faren.

Men nå pakker lektor Einar Biørn-Hansen sammen både den hvite laboratoriefrakken og selve varemerket, skinnvesten, for å rusle ut skoleporten som pensjonist.

Gubber i gullrammer har fått selskap av katedralskolens første kvinnelige rektor.

En elev på Kongsgård har søndag 9. mai testet positivt for Covid-19.

For en tekst med 22. juli som tema ble Sara i 3STB belønnet med 15.000 kroner.

Pass deg for Tuva og Tale! De vil røske deg i sjelen.

En oppfordring fra norsklærer Åse Kristin gjorde Sofie 15.000 kroner rikere.

Aleksander og Lars Magnus vann begge premiane i den årvisse konkurransen til Garborgsenteret.