Når mange gjør noe smått, blir det noe stort. NM i klima er i gang.

Hurra! Sverddrageren som overlevde vanndemien i akvariet på biologirommet, svømmer rundt med sin nyfødte sønn Miguel.

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk å søke innen 1. mars

Hele fem elever fra Katedralskolen går videre til andre runde i Fysikkolympiaden. Viljar Andersen Gjerstad scoret fullt hus i første runde, en prestasjon kun to andre fysikkelever greide.

Når tiendeklassingene ikke kan komme til oss, kommer vi til dem. På nettet.

Etter et annerledes år, vil vi med dette ønske deg og dine en riktig god jul, en fin ferie og alt det beste for det nye året.

Jente holder objektssamlingen sin

En vakker sommerdag satt øyenstikkeren i ei gran. Nå står den på nål i en praktfull objektsamling på Kongsgård.

Gallaplast eller edelgran? På kjemien går det i glass og metall.

Huden hennes er ikke blek. Det har Mona Yasin Mirre fått svi for.

Emilie Lerang Rosnes er streng rektor i musikalen, og her  lærer hun produsent Ådne Sæverud ei lekse.

Folk er sugne på kultur. På tre timer ble premieren på "Our House" utsolgt.
Ådne Sæverud sprudler. Det er normaltilstanden hans, men nå sprudler han på sjampis-nivå. Årsak: Mannen er produsent for "Our House", musikalen årets avgangselever skal vise.