Aktuelt

De mangler trygghet, demokrati og framtidstro. Derfor skal Katedralskolen bistå innbyggerne i en palestinsk landsby.

Nytt design og ny navigasjon for nettsidene våre! Stavanger katedralskole er først ute med å lansere nye nettsider av de videregående skolene i fylket.

Det var i Idun hun fikk sitt store gjennombrudd. Nå er Marianne Holter tilbake og iscenesetter et stykke til å le og grine av.

To ble litt klokere, én ble mer usikker.

Hele 93% av skolens elever stemte ved skolevalget onsdag 4.september.

Det haster med å legge ned oljeindustrien, mente elevene. Vi kan løse problemene, sa oljemannen.

Bekymra? Deppa? Kribler det i kroppen? Snakk med helsesykepleier Oddbjørg.

Byparken, rett foran Kongsgårds administrasjonsbygg, svermet katedralskoleelevene som bier. Den tiltrekkende nektaren var NRK-opptaket til programmet "Ord vi deler" i anledning Bokåret 2019, der Tore Renberg ble intervjuet.