Aktuelt

Hvem kan motstå to kjekke karer som lokker med pepperkaker? Det kunne heldigvis ikke Evelyn.

Jobb for andre enn deg selv. Katedralskolens elever viser igjen solidaritet med palestinere.

De mangler trygghet, demokrati og framtidstro. Derfor skal Katedralskolen bistå innbyggerne i en palestinsk landsby.

Nytt design og ny navigasjon for nettsidene våre! Stavanger katedralskole er først ute med å lansere nye nettsider av de videregående skolene i fylket.

Det var i Idun hun fikk sitt store gjennombrudd. Nå er Marianne Holter tilbake og iscenesetter et stykke til å le og grine av.

To ble litt klokere, én ble mer usikker.

Hele 93% av skolens elever stemte ved skolevalget onsdag 4.september.

Det haster med å legge ned oljeindustrien, mente elevene. Vi kan løse problemene, sa oljemannen.

Bekymra? Deppa? Kribler det i kroppen? Snakk med helsesykepleier Oddbjørg.

Byparken, rett foran Kongsgårds administrasjonsbygg, svermet katedralskoleelevene som bier. Den tiltrekkende nektaren var NRK-opptaket til programmet "Ord vi deler" i anledning Bokåret 2019, der Tore Renberg ble intervjuet.