Merk at undervisningen går som vanlig i størst mulig grad, det er bare et opphold i periodene der elevene får vaksine. De skal hvile ca. 20 min etter vaksinasjon for å se at de ikke får en reaksjon. 

Hva har du planer om å bli? Stavanger katedralskole har og er alt. Pluss litt til. 

  Vi inviterer foresatte i vg1 og vg2 til orienteringsmøte med påfølgende fagsamtaler med faglærere.

Vi inviterer deg til møte med skolen tirsdag 6. september for musikk, dans og drama-klasser i Bjergsted, og onsdag 7. september for studiespesialiserende utdanningsprogram på Kongsgård.

 

Å være elev ved Stavanger katedralskole gir deg en unik tilhørighet til en lang tradisjon. Det aktive og høyst levende elevmiljøet har for mange gitt både venner og minner for livet. Her har vi samlet et knippe historier fra både nåværende og tidligere elever.

Alle har sin grunn til å velge Stavanger katedralskole. Hva er din grunn? Søk Stavanger katedralskole i Vigo innen 1. mars.

Her kan du som skal søke skole chatte med oss (lilla chatteboble nederst til høyre). Dersom chatten ikke fungerer kan du sende henvendelse via skjemaet nedenfor.

  Tirsdag 26. januar gjør vi noe vi aldri har gjort før: Velkommen til digitalt åpent hus! Vi sender direkte fra studio og gir deg innblikk i fag, skolehverdag og de ulike studieretningene - og du kan stille spørsmål i vår live-chat. 

Til toppen