Til deg som skal søke videregående

Lurer du på hvilken videregående skole du skal søke på? Ved Stavanger katedralskole finner du både kunnskap og venner, midt i Stavanger sentrum!

Stavanger katedralskole er en av landets eldste skoler. Faktisk fyller vi snart 200 år! Men selv om skolen er gammel, er vi høyst levende. Her vil du oppleve et svært aktivt og inkluderende elevmiljø med egen skoleavis, skoleteater, kalkulatorklubb, badeklubb, konserter med musikkelevene og mye mer. Skolen er kjent for stor takhøyde – her kan du være deg selv.

Hos oss kan du velge mellom mange ulike fag, både innenfor realfag, språkfag, samfunnsfag og musikk/dans/drama. Du kan også velge mellom teoretiske fag eller mer praktiske fag, eller en kombinasjon. Hva med Breddeidrett og Kjemi? Eller Psykologi og Arabisk?

Er du spesielt glad i språk, kan du få fordypning og ekstrapoeng i både fransk, spansk og tysk. Og hvis du vil rendyrke realfagsinteressen din, kan du velge forskerlinjen.

Velkommen til oss!

Studspes og forskerlinje på Kongsgård  Musikk, dans og drama i Bjergsted

For mer informasjon og spørsmål om skolen og våre tilbud, ta kontakt med rådgiverne våre:

• Musikk, dans og drama i Bjergsted: Kristin Hvidsten
  • Studiespesialisering på Kongsgård: Lise Skarbøvik og Torgrim Økland